Vizsgaidőpontok

|Elérhetőségi információk|

Iskolai rendszerű szakképzés


A többször módosított 37/2003. (XII. 27.) OM rendeletben kiadott Országos Képzési Jegyzék szerinti szakképesítésekhez tartozó központi vizsgaidőpontok a 2011/2012. tanévre:


Iskolarendszeren kívüli szakképzés


Felhívjuk a vizsgaszervező intézmények figyelmét az alábbiakra:


A táblázatokban a képzés megkezdésekor érvényben lévő rendeletben kiadott szakmai és vizsgakövetelmény szerint kell keresni a szakképesítés kimeneteket.

A havonta megadott kettő egymás utáni vizsganap közül az első napon kell a központi írásbeli vizsgákat megkezdeni és lebonyolítani! A második nap csak azokat a szakképesítéseket érinti, amelyeknél az írásbeli vizsgák a vizsgafeladatok mennyisége és időtartama miatt egy nap alatt nem bonyolíthatók le.

Az elektronikus vizsgabejelentés az írásbeli tételigénylést nem váltja ki. A tételek megrendelése papíralapon történik, melyet faxon vagy postai úton juttathatnak el intézetünkbe. A vizsgatételek igénylésével, a tételigénylő lapok kitöltésével kapcsolatos információk a Vizsgatételigénylés menüpont alatt találhatók.

Az iskolai rendszerű szakképzésekhez tartozó központi tételek átvételéről az igénylő intézményeket a visszaigazolással együtt megküldött tájékoztató levélben értesítjük.