Információk

|Elérhetőségi információk|

Környezetvédelmi és Vízügyi versenyen készült képek
2011.05.02

Megrendezésre került a XIV. Környezetvédelmi és Vízügyi Országos Szakmai Tanulmányi Verseny.

OSZTV *Informatika (NFM) végleges versenyszabályzata
2011.03.21

A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium hatáskörébe tartozó Országos Szakmai Tanulmányi Verseny *Informatika végleges versenyszabályzata letölthető.

NFM informatika versenyek - nevezési díjak befizetése
2011.03.07

Valamennyi nevezett tanuló után a nevezési díjat a következő számlaszámára kérjük befizetni:

  • Puskás Tivadar Távközlési Technikum 1097 Budapest, Gyáli út 22.
    OTP Bank Nyrt. 11784009-15775924-00000000

Kérjük - amennyiben a befizető nem azonos a nevező iskolával - a megjegyzés rovatban tüntessék fel a nevező iskola nevét és a nevezett tanulók létszámát.

NEFMI - Elődöntő SZÉTV dolgozatok megtekintésének biztosítása
2011.03.03

Az első forduló előzetes eredménytáblái március 8-ától tekinthetők meg a "Tanulmányi versenyek" -> "Versenyeredmények" oldalon.

Az első forduló versenydolgozatait a Szakmacsoportos szakmai előkészítő Érettségi Tantárgyak Versenyének versenyszabályzata (2010/2011.) Általános előírásai fejezetének 4.2.1. A verseny első fordulójának megrendezése és szervezése 43. pontjában leírtak szerint lehet megtekinteni.
4.2.1./(43) "Ha a honlapon közölt pontszám és az iskolai pontszáma között eltérés van, akkor a versenyző a Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Intézet honlapján közzétett helyszínen és időpontban dolgozatát megtekintheti. A megtekintés során csak azokkal a feladatokkal kapcsolatban tehet észrevételt, amelyeknél az iskolai és a versenybizottsági javítás között eltérés van."

  • Időpont: 2011. március 10. (10.00 - 14.00 óráig)
  • Helyszín: 1085 Budapest, Baross u. 52. 7. emelet, 701-es terem.
Lezárult nevezések
2011.03.03

A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium hatáskörébe tartozó, 7.Informatika (szoftver) szakmacsoport Országos Szakmai Tanulmányi Versenyeire (OSZTV) történő nevezés lezárult.


Nevezés a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium OSZTV *Informatika versenyeire
2011.02.21

Meghosszabított nevezés!
A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium hatáskörébe tartozó, 7.Informatika (szoftver) szakmacsoport Országos Szakmai Tanulmányi Versenyeinek (OSZTV) versenyfelhívását honlapunkon közzé tettük.
A jelentkezés határideje: 2011. március 2. (szerda)

Kérjük az iskolákat a nevezési határidő betartására! A versenyekkel kapcsolatos információkat folyamosan tesszük közzé honlapunkon, kérjük, kísérjék figyelemmel!

VM - Elődöntő OSZTV dolgozatok megtekintésének biztosítása
2011.01.23

A korábbi tájékoztatástól eltérően a Környezetvédelem-vízgazdálkodás OSZTV elődöntő előzetes eredménytáblái már 2011. február 21-étől megtekinthetők a "Tanulmányi versenyek" -> "Versenyeredmények" oldalon.

Az elődöntő kijavított feladatsorainak megtekintését - a meghirdetettnél már korábbi időpontban - biztosítjuk:
2011. február 28. hétfő (12-14 óra között)
1085 Budapest, Baross utca 52. (701-es tárgyaló)

Az elődöntő végleges eredményeinek közzététele: 2011. március 7.


OSZTV *Informatika (NFM) versenyszabályzat tervezet
2011.01.23

A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium hatáskörébe tartozó Országos Szakmai Tanulmányi Verseny *Informatika versenyszabályzat tervezete letölthető.

Környezetvédelem-vízgazdálkodási szakmacsoportra vonatkozó szakmai tanulmányi versenyek versenyszabályzata (VM)
2011.02.14

A Vidékfejlesztési Minisztérium Hatáskörébe tartozó Környezetvédelem-vízgazdálkodási szakmacsoportra vonatkozó szakmai tanulmányi versenyek versenyszabályzata

NFM - Elődöntő OSZTV, SZKTV dolgozatok megtekintésének biztosítása
2011.02.14

Az elődöntő előzetes eredménytáblái február 24-étől tekinthetők meg a "Tanulmányi versenyek" -> "Versenyeredmények" oldalon.
Az elődöntő javított feladatsorainak megtekintése:

  • időpont: 2011. március 9. (10-14 óra között)
  • helyszín: 1085 Budapest, Baross utca 52. (I. emelet, konferenciaterem)

Az elődöntő végleges eredményeinek közzététele: 2011. március 24.


Tájékoztató a Környezetvédelmi és vízügyi OSZTV 2011. február 16-i központi elődöntő fordulójáról
2011.02.03

A versenyzők 2011. február 16-án 10.40-től foglalhatják el a kijelölt tantermekben - az iskola földszinti folyosóján elhelyezett beosztás szerint - a helyüket.
Az elődöntő Vidékfejlesztési Minisztérium hatáskörébe tartozó szakmai tanulmányi versenyek versenyszabályzata 4.2 Az elődöntő versenyek megrendezése és szervezése pontjában foglaltak szerint kerül lebonyolításra.
A tanulók számára az írásbeli időtartama alatt szendvicset és ásványvizet biztosítunk, azonban az elődöntő hosszú (több órás) időtartama miatt javasoljuk, hogy igényeik szerint kiegészítésről gondoskodjanak.
Kérjük a versenyzőket, hogy fényképes, személyazonosságot igazoló okiratot hozzanak magukkal.
A rajzokat ceruzával, minden egyéb írásbeli munkát kék vagy fekete színű tintával (golyóstollal) kell elkészíteni, ezekről szintén a tanulóknak kell gondoskodniuk.
A kísérő tanárok számára az iskola egyik tantermében biztosítunk elhelyezést.

Helyszín: Ganz Ábrahám Kéttannyelvű Gyakorló Szakközépiskola és Szakiskola
Cím: 1195 Budapest, Üllői út 303.
Megközelítés: térkép

Az iskola bejáratától néhány méterre áll meg az 50-es villamos és a 93-as busz.
Az M3-as metróvonal Határ úti megállójánál szálljon fel az 50-es villamosra. A villamosról a Villanytelep megállónál (6. megálló) kell leszállni. Az iskola az Agip benzinkút mellett található.
Az iskola a 68-as, 93-as, 148-as és 151-es autóbuszokkal is megközelíthető. A Kossuth téren vagy a Simonyi Zsigmond utcai megállónál kell átszállni az 50-es villamosra. A villamosról a Villanytelep megállónál kell leszállni.
Parkolni a benzinkútnál, illetve a közeli szupermarketnél lehet.

Tájékoztató az NFM 2011. február 09-i központi elődöntő fordulójáról
2011.02.04

A versenyzők 2011. február 9-én 10.40-tól foglalhatják el a kijelölt tantermekben - az iskola földszinti folyosóján elhelyezett beosztás szerint - a helyüket.
Az elődöntő Nemzeti Fejlesztési Minisztérium hatáskörébe tartozó szakmai tanulmányi versenyek versenyszabályzata 4.2 Az elődöntő versenyek megrendezése és szervezése pontjában foglaltak szerint kerül lebonyolításra.
A tanulók számára az írásbeli időtartama alatt szendvicset és ásványvizet biztosítunk, azonban az elődöntő hosszú (több órás) időtartama miatt javasoljuk, hogy igényeik szerint kiegészítésről gondolkodjanak.
A kísérő tanárok számára az iskola dísztermében biztosítunk elhelyezést.

Helyszín: Fáy András Közlekedésgépészeti Műszaki Szakközépiskola
Cím: 1095 Budapest, Mester utca 60-62.
Megközelítés: térkép

Az iskola Budapesten, Ferencvárosban található. Megközelíthető a Haller u-ban közlekedő 24-es villamossal (Mester u-i megálló), a Mester utcán közlekedő 21-es villamossal (Szakorvosi rendelő/Haller u-i megálló), valamint a 2-es villamos Haller utcai megállójától gyalogosan, vagy a Haller utcában közlekedő 24-es villamossal.


Tájékoztató az elődöntő versenyek írásbeli feladatainak átvételéről és visszajuttatásáról
2011.02.03

Az írásbeli feladatok átvételével és az elődöntőt követően a versenyzők versenyfeladatainak visszajuttatásával kapcsolatos információkat az alábbi letölthető tájékoztatók tartalmazzák:

Lezárult nevezések
2011.01.31

A Vidékfejlesztési Minisztérium hatáskörébe tartozó, Környezetvédelem-vízgazdálkogás szakmacsoportba sorolt szakképesítésiben meghirdetett Országos Szakmai Tanulmányi Versenyekre (OSZTV) történő nevezés lezárult.

Tájékoztató a SZÉTV első fordulójáról
2011.01.28

A Szakmacsoportos szakmai előkészítő Érettségi Tantárgyak Versenye (SZÉTV) valamennyi meghirdetett szakmacsoportban megrendezésre kerül.

A nevezési díjakat a döntőt megrendező iskola számlaszámára kell befizetni. Kérjük - amennyiben a befizető nem azonos a nevező iskolával - a megjegyzés rovatban tüntessék fel a nevező iskola nevét és a nevezett tanulók létszámát. Azok az iskolák akik már átutalták a nevezési díjat és az iskola a befizető alapján nem azonosítható, kérjük vegyék fel a kapcsolatot a döntőt szervező iskolával.

A versenydolgozatokat a befizetést igazoló bizonylat másolatának bemutatását követően vehetik át az iskola megbízottjai. Az átvétel időpontjáról rövidesen tájékoztatást adunk.


Lezárult nevezések
2011.01.24

A Szakmacsoportos szakmai előkészítő Érettségi Tantárgyak Versenyére (SZÉTV) történő nevezés lezárult.

Nevezés a Vidékfejlesztési Minisztérium OSZTV versenyeire
2011.01.20

A Vidékfejlesztési Minisztérium hatáskörébe tartozó, Környezetvédelem-vízgazdálkogás szakmacsoportba sorolt szakképesítésiben meghirdetett Országos Szakmai Tanulmányi Versenyek (OSZTV) versenyfelhívását honlapunkon közzé tettük.
A jelentkezés határideje: 2011. január 28.

Kérjük az iskolákat a nevezési határidő betartására! A versenyekkel kapcsolatos információkat folyamosan tesszük közzé honlapunkon, kérjük, kísérjék figyelemmel!

Nevezési díjak befizetése
2011.01.20

Valamennyi nevezett tanuló után, a nevezési díjat a döntőt szervező iskola számlaszámára legkésőbb az elődöntőt megelőző napig kell befizetni.
A döntőt rendező iskolák számlaszáma:

OSZTV, SZKTV (NFM), SZÉTV (NEFMI) versenyszabályzatok
2011.01.20

Országos Szakmai Tanulmányi Verseny, Szakma Kiváló Tanulója Verseny (NFM) és A Szakmacsoportos szakmai előkészítő Érettségi Tantárgyak Versenyeinek versenyszabályzatai letölthetőek.

Szakmacsoportos szakmai előkészítő Érettségi Tantárgyak Versenyeinek (SZÉTV) meghirdetése
2011.01.18

Intézetünk szervezésében megrendezésre kerül a 2010/2011. tanévi szakmacsoportos szakmai előkészítő érettségi tantárgyak versenye. Jelentkezni a honlapunk bal oldalán található "Tanulmányi versenyek" alatt a "Tanulói nevezések" menüpontban. A versenyekkel kapcsolatos fontos információkat folyamatosan tesszük ki a honlapunkra, kérjük, kísérjék figyelemmel!

Lezárult nevezések
2011.01.15

A sajátos nevelési igényű tanulók szakmai tanulmányi versenyeire, az Országos Szakmai Tanulmányi Versenyekre (OSZTV), a Szakmai Kiváló Tanulója Versenyekre (SZKTV) történő nevezés lezárult.

Nevezés a SZÉTV versenyeire
2011.01.12

A Nemzeti Erőforrás Minisztérium által meghirdetett Szakmacsoportos szakmai előkészítő érettségi tantárgyak versenyének (SZÉTV) versenyfelhívását honlapunkon közzé tettük.
Jelentkezések határideje: 2011. január 20.
Kérjük az iskolákat, a nevezési határidő betartására! A versenyekkel kapcsolatos információkat folyamosan tesszük közzé honlapunkon, kérjük, kísérjék figyelemmel!

Nevezés az OSZTV és SZKTV versenyeire
2011.01.06

A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium által meghirdetett Országos Szakmai Tanulmányi Versenyek (OSZTV) és Szakmai Kiváló Tanulója Versenyek (SZKTV) versenyfelhívását honlapunkon közzé tettük.
Jelentkezések határideje: 2011. január 14.
Kérjük az iskolákat, a nevezési határidő betartására! A versenyekkel kapcsolatos információkat folyamosan tesszük közzé honlapunkon, kérjük, kísérjék figyelemmel!

Nevezés a sajátos nevelési igényű tanulók szakmai tanulmányi versenyeire
2011.01.03

A Nemzetgazdasági Minisztérium és a Vidékfejlesztési Minisztérium által meghirdetett sajátos nevelési igényű tanulók szakmai tanulmányi versenyeire már lehet nevezni.
Jelentkezések határideje: 2011. január 14.
(Kérjük az iskolákat, hogy a meghirdetésben megadott nevezési határidőket feltétlenül tartsák be, mert a rendszer zárását követően nem lesz módjuk nevezni a tanulóikat)
A versenyekkel kapcsolatos fontos információkat folyamatosan tesszük ki a honlapunkra itt, kérjük, kísérjék figyelemmel!

A sajátos nevelési igényű tanulók szakmai tanulmányi versenyeinek versenyszabályzatai (NGM, VM)
2010.12.20

A Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM), Vidékfejlesztési Minisztérium (VM) versenyszabályzatai letölthetőek.
A versenyszabályzatokat mindaddig tervezetnek kell tekinteni, ameddig a szaktárcák versenymeghirdetése hivatalosan nem jelenik meg. Ezt követően kerül sor a versenyszabályzatok jóváhagyására.

A sajátos nevelési igényű tanulók országos szakmai tanulmányi versenyei
2010.11.30

A speciális képzésben résztvevő tanulók országos szakmai tanulmányi versenyeit a Nemzetgazdasági Minisztérium és a Vidékfejlesztési Minisztérium hirdetette meg a Magyar Közlöny Hivatalos értesítőjének 96. és 97. számában.